Bericht schrijven >

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 volgende »

Wij hebben een heerlijke vakantie van twee weken gehad op deze camping. We hebben gelogeerd in de safaritent; die is echt prachtig. Van alle gemakken voorzien en heel sfeervol ingericht met steigerhout. Verder hebben we, met onze drie kinderen van 7, 5 en 3 jaar, genoten van de rust, gezelligheid en gemoedelijke sfeer op deze camping en van de mooie omgeving. Leuke extraatjes, zoals een ponyritje, een ritje in de kar achter de tractor, een jong hondje waarmee gespeeld mocht worden en niet te vergeten de bolussen op zaterdag ;-) maakten het helemaal af. Zeker een aanrader!

Familie Van Dijk - 19-08-2018 - 18:49

Heerlijk genieten van de rust en de ruimte.

We hebben een paar heerlijke dagen gehad met fantastisch zomerweer. We werden hartelijk ontvangen door Marian en kregen een heerlijke plek achterin waar we ook onze extra party tent aan de rand van de sloot neer mochten zetten voor een lekker briesje vanuit de polder. Ons zusje uit Australië heeft een paar heerlijke dagen gehad en genoten van een Boerencamping in het Hollandse landschap met prachtige luchten. Jullie zien ons zeker weer met het Blues festival... groetjes Henk en Levina

Levina de Ronde - Buijs - 16-07-2018 - 09:18

Vorig jaar juni hebben wij 3 weken op deze camping gestaan.Het is een rustige camping met grote plekken in een mooie omgeving.
De eigenaars zijn vriendelijk en behulpzaam. Naast het runnen van de camping telen ze ook aardbeien en appels.
Op zaterdag krijgt iedereen als verrassing een heerlijke Zeeuwse bolus!
Er is ook een centrifuge aanwezig.Handig voor als het slecht weer is.
Deze camping is een aanrader!

Rob en Petra - 29-05-2018 - 12:39

Afgelopen jaar kregen wij van een leuke vrouw ergens in Nederland een tip over het Kwadammer bluesfestival en over deze camping. Hier moest je zijn voor de muziek EN voor je verblijf. Zoek mij maar op zei deze vrouw, ik zit in een knalroze camper op de camping en de koffie staat altijd klaar. Nou haar hebben wij niet gevonden maar deze heerlijke camping dus wel😀

Begin januari hadden we al geboekt voor een verblijf tijdens het bluesfestival en kregen als bevestiging het bericht dat we zéér welkom waren, ze nog nooit iemand hadden hoeven wegsturen en dat we mooi weer mee moesten brengen👍

Samen met onze vrienden Chris en Anneke kwamen wij op Hemelvaartsdag dan aan op het Kwedammertje en het was er werkelijk stampvol. We werden begroet door Marian en die zou wel even kijken waar wij onze best grote camper konden plaatsen. We kregen uiteindelijk een mooi plaatsje aan de rand van de fruitbomen boomgaard en die plek was werkelijk super.

Ontbijten midden tussen de fruitbomen, uit de wind door onze camper als beschutting te gebruiken en met een heerlijk zonnetje. Het festival was leuk met zeer goede en wat mindere optredens maar het verblijf op de camping was super en de bolus die spontaan aangeboden kregen overheerlijk.

Een super gemoedelijke sfeer en dat met een absolute overload aan gasten die wel van een drankje hielden. Waar je ook keek, er stond wel een tent, caravan of camper. Iedereen kwam tesamen, het leek wel een grote familie. We kunnen een ieder dan ook dit fantastische plekje aanraden want ook in de omgeving rondfietsen is een genot. Toptijd gehad dus en wij komen volgend jaar zeker terug voor het festival en deze camping!!👍😀

Lex, Nanda, Chris en Anneke.

Lex en Nanda Hamersma - 14-05-2018 - 15:32

Heerlijke camping!!

We komen nu al 2 jaar met enige regelmaat op de camping bij Nico & Marian met onze 2 jongens (nu 9 en 7). Voor een week, of een paar dagen, of met Hemelvaart/Pinksteren. Het is er altijd gezellig en voelen ons welkom. De jongens vermaken zich prima met de skelters, de trampoline en de zandbak en een voetbal of vlieger. Het is overzichtelijk, sanitair is prima, geen gedoe met muntjes maar lekker heet douchen en heet afwassen. Er worden ook regelmatig activiteiten georganiseerd.
In de zomer heerlijke verse aardbeien te koop en elke zaterdag komt Marian met een bolus langs.. hoe lekker!!
De omgeving is prachtig om te wandelen en te fietsen, het stoomtreintje, de Tropical Zoo en het winkeltje van Willempie is leuk voor kinderen.
Een aanrader dus!
Tot volgend jaar weer :)
Bart & Natascha

Bart & Natasccha - 25-09-2017 - 12:40


Bericht schrijven >

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 volgende »