Laat hier een bericht achter in ons gastenboek:
 
 
 

Bericht schrijven >

We hebben vijf nachten op het Kwedammertje gekampeerd . We hebben het heel goed gehad. Mooie plek, veel ruimte, mooi uitzicht, hartelijke gastvrouw èn heerlijke aardbeien! En wat is de zak van Zuid-Beveland prachtig! Al met al, een aanrader dus.

Jannet
Wat een fijne camping! we hebben genoten van een korte vakantie maar zeker voor herhaling vatbaar. Een gastvrij onthaal en een heerlijke bolus op zaterdag, wat wil je nog meer!1

Lia Kikkert
Heerlijke vakantie gehad op een fantastische kleine camping! Bedankt!

Bernice Teunissen
Wat hiervoor staat beschreven over de gastvrije ontvangst en het moderne en vooral ook schone sanitair kunnen wij alleen maar beamen. Wij hebben vier mooie dagen doorgebracht op deze mini-camping en er ook nog eens genoten van de verse, heerlijke, zoete aardbeien! Kortom een aanrader voor de kampeerder die houdt van rust, maar ook voor mensen met kleine kinderen.

Theo en Wilma Burgers
Wat een genot om op deze camping te mogen staan. We werden hartelijk ontvangen door de eigenaresse. Zij wees ons op het sanitair, de afwasplaats en het drinkwater en begeleide ons naar onze staplaats. Het sanitair is SUPER mooi en zeer schoon. We hebben er maar 2 nachten gestaan maar hopen zeker nog eens naar deze streek terug te komen en overnachten op deze pracht camping.

Kees en Willy
Wat een fijne camping! We hebben heerlijke weken gehad op de camping.Gastvrij, betrokken , kleinkinderen die genoten van de ritjes achter de quad en niet te vergeten de bolussen op zaterdag!!
Tot een volgende keer!

Kees en Theresa
Met ons gezin ( waarvan twee tieners) 2 overnachtingen in een goed uitgeruste safaritent. De skelters waren een leuke bezigheid. Voor de nog koude avond/nacht fijne dekens en de kachel aan. Overdag genoten van de mooie omgeving! Genoten!

Fam Geraedts
Wij hebben een fijne week op de camping gehad. Prachtige plaats met fantastisch uitzicht.
Een zeer vriendelijke ontvangst. Ook een super schone wasgelegenheid.
Een echte aanrader

O dijkstra
Hallo Fam.Vermue
We hebben gebruik mogen maken van U camping van 28-5 tot 1-6 2020
Wij willen jullie langs deze weg nogmaals hartelijk dank zeggen voor die 4 dagen dat wij bij jullie mochten verblijven. Jullie zijn zeer gastvrij en vriendelijk. We hebben wel anders meegemaakt.
De Camping ziet er netjes en verzorgd uit (alleen toilet en Douches waren nog gesloten in verband corona)
En komen zeker terug

Nogmaals dank
Groetjes
Gonny en Piet Hoogendoorn


Piet Hoogendoorn
Heerlijke dagen gehad in de mooie safarritent! Alles is voorhanden!
Zeer proper en gezellig ingericht. Voor de kinderen een leuke speelhoek, fijn verblijf gehad!

Stéphanie


Bericht schrijven >